top of page
P. PROTESIS

PRÒTESIS

Pensem en la teva salut,
tenim cura del teu somriure

Una pròtesi dental és un element artificial que serveix per restaurar l'anatomia d'una o diverses dents, aconseguint que el pacient recuperi la funcionalitat i estètica de la seva dentició.

que-protesis-dental-es-mejor-1-1080x675.

Especialistes en dissenyar somriures

La funció de les pròtesis dentals és rehabilitar la dentició en les seves funcions fisiològiques, com la masticació i la deglució dels aliments, així com evitar problemes de pronunciació.

Amb la pèrdua dentària, les dents adjacents tendeixen a desplaçar-se, provocant problemes masticatoris, impedint una alimentació adequada, dificultant una correcta higiene oral i fent, per tant, que el pacient tingui un risc major de contreure malalties. Per aquest motiu, reemplaçar les dents que s'han perdut és fonamental per a mantenir una correcta salut bucodental i general.

La recuperació de l'estètica dental és un altre dels motius pels quals dur a terme aquest tractament.

Una vegada que la pròtesi estigui col·locada, el dentista donarà unes instruccions sobre el seu manteniment. Per augmentar la durabilitat de les pròtesis dentals, cal fer unes cures diàries i acudir a una revisió odontològica de manera periòdica.

Per a la cura de les pròtesis removibles cal rentar la pròtesi i la cavitat oral després de cada àpat, mitjançant el raspallat, l'ús d'un col·lutori oral i la seda dental. La pròtesi ha de higienitzar amb l'ajuda d'un raspall especial per a pròtesi i una pasta dentífrica. És important utilitzar comprimits netejadors diàriament per higienitzar la pròtesi removible, ja que combaten l'acció dels fongs i els bacteris i eliminen les taques.

A la nit, es recomana extreure la pròtesi per descansar de la pressió que pot exercir aquesta aparatologia. Els massatges a les genives ajuden a millorar el reg sanguini.

La neteja de les pròtesis dentals fixes es realitza en les parts accessibles, amb un raspall dental i dentifrici fluorat. Entre els pòntics i la geniva i en els espais interdentals s'emprarà una seda dental especial o un raspall interdental. Es recomana l'ús d'un irrigador bucal i un col·lutori sota prescripció d'un professional. La higiene oral adequada s'ha de mantenir en la resta de les dents, independentment de les cures especials per a les pròtesis dentals.

Com fer les cures de les

pròtesis dentals?

kit-de-limpieza-para-protesis-dentales-c

Visites, revisions, diagnòstics i planificacions

GRATIS

bottom of page