top of page
P. ESTETICA DENTAL

ESTÈTICA DENTAL 

bf5099c7d7a31c63ece56941cae912d0_edited.

Rejoveneix el teu somriure

Una estètica cuidada i harmoniosa ofereix una imatge millorada de la persona i, a més, afavoreix l'autoestima i la confiança de la persona. L'estètica dental és l'especialitat dins de la Odontologia, l'objectiu consisteix a millorar l'aparença física de les persones a través de la seva aparença

master-protesis-dentales_edited.jpg

Especialistes en Estètica Dental

L'estètica dental comprèn un ventall ampli de tractaments, des dels més senzills com el blanquejament de dents, fins a una rehabilitació estètica amb facetes dentals de ceràmica o porcellana, la finalitat és harmonitzar i equilibrar l'aspecte del somriure.

"Un somriure val més que mil paraules"

Carilles Dental: Recupera de nou el teu somriure en 1 ò 2 visites

Les carilles són unes làmines fines que cobreixen la part frontal de les dents. És un tractament estètic que serveix per dissimular defectes en la coloració de les dents o desperfectes en els mateixos.

Les carilles dentals són una fina capa de compòsit o porcellana que s'adhereix a les dents per millorar anomalies o defectes de les dents. La col·locació de les facetes és diferent en funció del material que es triï. Les carilles de composite s'enganxen directament sobre la dent i l'odontòleg talla la resina perquè tingui un aspecte natural, en aquests casos ni a les dents ni en les genives es produeix cap mal.

Per col·locar les carilles de porcellana, un cop realitzades al laboratori, és probable que l'odontòleg necessiti raspar l'esmalt o tallar la dent perquè la careta s'adhereixi de forma més precisa. En aquest cas dependrà de l'estat de les dents originals, és possible que perquè el somriure sembli més natural si hi ha dents mal col·locats, sense espais o desiguals el tallat hagi estat més gran i produeixi algun dany en la dent. No obstant això, serà un dany estètic que es repara amb la col·locació de la faceta.

Llueix el teu millor somriure

amb un

blanquejament dental

El blanquejament dental és un tractament d'odontologia estètica que torna el color natural a les dents, aclarint-les  i restituint-les en el somriure un aspecte més jove i natural.

El blanquejament dental és un dels tractaments més demandats en estètica dental, gràcies a la seva eficàcia.

Les causes més habituals de la decoloració de les dents són l'edat i l'envelliment, sobretot quan hi ha hagut un consum continuat d'aliments i begudes com el cafè, el te, refrescs, vi negre ... a més del tabac.

Unes dents fosques poden suposar un problema d'autoestima per a moltes persones, que fins i tot es tapen la boca al riure.

Visites, revisions, diagnòstics i planificacions

GRATIS

973 31 32 94

973 55 11 14

Tàrrega

Guissona

bottom of page