top of page
P. PERIODONCA

Pacient 3

Tractament de fluorització

El tractament de fluorització dental ha estat essencial durant aquests últims anys i ho segueix sent en l'actualitat. El fluorur és un mineral que afavoreix unes dents fortes i sans a més de prevenir les càries.

@clinicadental_tarregaguissona

P1011821_edited.jpg

@clinicadental_tarregaguissona

La fluorització consisteix en aplicar una capa de gel amb fluor sobre les dents mitjançant una fèrula de plàstic que s'ajusta a la dentadura del infant durant almenys un minut.

És un tractament senzill, indolor i molt ràpid que es realitza als nens/es a partir dels sis anys, principalment en aquells que han tingut càries en les dents de llet, els han sortit alguna taca de diferent color en les seves dents, als que tenen les dents apinyades o problemes de maloclusió i aquells que han fet servir ortodòncia fixa o braquets.

També és convenient que els nens utilitzin una pasta de dents fluorada diàriament a partir dels sis anys, fins i tot quan encara tenen les dents de llet, ja que els ajudarà a enfortir l'esmalt d'una manera senzilla. Al igual que és convenient que portin una dieta rica en calci i que consumeixin molta aigua.

Si a més té uns hàbits correctes d'higiene bucodental i visita almenys un cop a l'any a Clínica Dental Tàrrega-Guissona, podrem assegurar que les càries seran molt més fàcils d'evitar.

bottom of page