top of page
P. PERIODONCA

Pacient 2

Provisionals

Les dents provisionals son unes dents acríliques temporals que es col·loquen a la ubicació de la dent a tractar, després de la preparació d'aquests, mentres que les dents definitives estàn sent fabricades al laboratori.

P1011758_edited.jpg

@clinicadental_tarregaguissona

P1011768_edited.jpg

@clinicadental_tarregaguissona

Avantatges:
Utilitzar les dents provisionals té beneficis i no només a nivell estètic.

 

- Visualització prèvia del resultat final. Al col·locar unes dents provisionals, el pacient pot acostumar-se a la seva nova imatge de forma més gradual. Això permet també evitar una etapa en què no es disposaria d'algunes peces.

- Millora l'alimentació, evitant mals de masticació amb les genives. La osteointegració dels implants pot generar malalties a l'hora de menjar determinats aliments. Si es col·loquen unes dents que entren en contacte amb l'aliment, aquest problema es resol.

- Evita les infeccions per bacteris. Al no estar tapada la major part de la ferida i de la cicatriu, augmenta el risc d'infecció. La col·locació d'unes dents de forma correcta disminuiria la interacció amb bacteris i altres microorganismes perjudicials.

- Recupera la funció de la parla. Alguns pacients, per la morfologia de la seva boca, poden veure que la seva fonació es modifica. Al col·locar de nou les peces dentals la parla es restaura perfectament com si no hi hagués hagut canvis.

En resum, la col·locació de les dents provisionals ajuda al pacient a acostumar-se a la seva nova boca. No només en l'aspecte més estètic, sinó també en les sensacions que experimentarà. En la majoria dels casos, el nervi s'elimina pel que canvia gran part del que es nota a la boca.

bottom of page