top of page
P. ORTO

ORTODÒNCIA

El teu somriure a les nostres mans

Els tractaments d'ortodòncia realitzen suaus moviments que desplacen les dents de forma individual o en bloc i corregeixen la seva col·locació. Tenen el doble objectiu d'aconseguir una bona oclusió i una correcta alineació de les dents. D'aquesta manera s'obtenen beneficis estètics i funcionals.

ortodoncia-invisible-1000x667-2-1000x658

No amaguis la teva ortodòncia, els brackets estan de moda

Els brackets metàl·lics són els primers a sortir al mercat i amb els quals s'aconsegueixen excel·lents resultats de la mateixa manera que amb els altres tipus de brackets, la diferència és purament estètica. Es poden utilitzar en tot tipus de pacients i ens permeten corregir no només dents desalineats sinó també alteracions en la mossegada.

Els brackets de safir són actualment els brackets de màxima estètica en ortodòncia ja que tenen una transparència immillorable. El safir proporciona als brackets un color gairebé invisible al costat de la tonalitat de les dents i es manté com un vidre transparent durant tot el tractament, tampoc es pigmenta ni canvia de color.

Amb aquest tipus de brackets es corregeixen els apinyaments dentals i les alteracions de mossegada com amb la resta dels brackets.

Invisalign redreça les dents de forma progressiva i sense necessitat de filferros ni brackets, al contrari del que passa amb els aparells fixos. D'aquesta manera, no incorporen cap component metàl·lic i són pràcticament invisibles.

Motius per fer un tractament d'ortodòncia

  • Alinear les teves dents

  • Millorar la teva mossegada i evitar desgastos innecessaris en les teves dents

  • Obrir o tancar espai entre dents

  • Corregir deformitats facials i problemes esquelètics greus

  • Mal de ATM (articulació de la mandíbula)

ortodoncia-infantil-dentalbell.jpg

Truca'ns

973 31 32 94

973 55 11 14

Tàrrega

Guissona

bottom of page